12 Aug

Rekisterin puhdistus ohjelma?

Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Oma tietokone. Laitehallinassa pitää ottaa USB-laitteilta virransäästöt pois. Jos sinulla on Classic-näkymä käytössä, niin työpöydällä oleva ‘Verkkoympäristö’-kuvake avataan hiiren oikealla. Jos menet Ohjauspaneelin kautta, niin silloin riittää ihan hiiren vasemman tuplaklikkaus. Silloin pitäisi yhtenä verkkoyhteytenä näkyä se ‘Langaton verkkoyhteys’. Jos ei, niin valitse siellä ‘Näytä verkkoyhteydet’.

  • Korjattu kartan kaksoisklikkaus toimintoon liittynyt virhe.
  • Upgrade on toiminto tavallisille päivityksille ja dist-upgrade on isommille ”major”-päivityksille.
  • Tiedosto on avattavissa LibreOffice Writer -ohjelmalla.

Jos levyltä haluaa pyyhkiä taatusti kaiken pois, löytyy Linuxin puolelta hyvin toimivat työkalut siihen. Toki Windowsillekin niitä on, mutta ilmaisia eivät taida olla, ja toimintavarmuus uusien SATA-levyjen kanssa voi olla vähän niin ja näin. Kokonaisuutena isomman organisaation it tuessa päästään helpommalla ottamalla hyllystä uusi levy ja ajamalla imagesta käyttöjärjestelmä ja softat takaisin. Kovon putsaus täysin puhtaaksi vaatii jo hieman vaivaa ja dll-tiedostoja aikaa. Kaupallisia ohjelmia on ollut aikoinaan F-Secure joka oli muuten hyvä mutta hidasti koneen käytettävyytti,Norton ja Panda olivat jouhevampia. Kylläpähän tuo Linux on toiminut itsessään riittävänä virussuojana ja palomuurina.

Toiminnallisuus

Kopioin aikaisemmin käsin, mutta se oli rasittavaa. Jos harkitset toimisto-ohjelmiston hankkimista, niin LibreOfficeen kannattaa tutustua, vaikka olisitkin käyttänyt MS Officea aikaisemmin. Tabletti soveltuu ylimääräiseksi tietokoneeksi, jos sinulla on ennestään kannettava tai pöytäkone. Sillä on helppo surffailla netissä ja lukea sähköpostit ja olla somessa. Tabletti ei kuitenkaan sovellu ainoaksi tietokoneeksi, koska sillä kirjoittaminen on työläämpää kuin kannettavalla tai pöytäkoneella. Tabletissa on myös rajallisesti muistia, eikä se sovellu hyvin moniajoa vaativiin sovelluksiin. Liitettävyys oheislaitteisiin on myös rajallista.

Tiedostojen palautus

SpyBotin pitäisi pystyä hoitamaan tuo Hacker.ag , se on turvallinen tapa tehdä poisto. Spybot ja Ad-Aware toimivat ihan kiltisti rinnakkain. Joissakin tilanteissa saattavat kuulemma herjata toistensa “eristämistä” tiedostoista, mutta niistä ei kannata huolestua. Pitkiä (esim. 5 sivuisia) laskuja tehtäessä saattoi lisätä viimeisen rivin keskelle.

8Tuplatiedostojentarkistus ja poisto

Nekokirjoitti…Levyn eheyttäminen on mielestäni niitä ei niin tärkeitä hommia, joten mielestäni on melkein sama millä ohjelmalla sen suorittaa, jos sen haluaa tehdä. Vistan oma on tarpeeksi hyvä, ja jos sen antaa tehdä automaattisesti taustalla työnsä, niin on yksi asia vähemmän mietittävänä. Anonyymi kirjoitti…Missäköhän on vika kun langatonta nettiä ei saa päälle windowsissa. Vista ei löydä yhtäkää nettiä vaikka pitäis löytää ainakin kolme. Voiko johtuu siitä, kun laitoin ohjeittesi mukaan noita palveluja pois päältä.

Leave a reply